Service menu right

Actieprogramma Onderwijs en Ondernemen

Gesloten

Met het Actieprogramma Onderwijs en Ondernemen stimuleerden het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de ontwikkeling van ondernemende vaardigheden, houding en ondernemerschap binnen het onderwijs.

Het doel was om onderwijsinstellingen en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen en hun samenwerking te versterken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland bood hierbij ondersteuning.

Er werd samengewerkt met veel partijen die actief zijn in het stimuleren van ondernemen in het onderwijs. Bijvoorbeeld met onderwijsinstellingen, sectororganisaties uit het onderwijs, kenniscentra en bedrijven.

Toegekende projecten

In het Actieprogramma zijn tussen 2009 en 2012 in totaal 87 subsidieprojecten toegekend (79 projecten en 8 best practices). Het gaat om netwerk- en ointwikkelprojecten.

Aanvullend gingen in de regeling ONO Uitrol Best practices 9 projecten in het primair-, voortgezet-, en middelbaar beroepsonderwijs van start met verdere uitrol van hun best practices en de verankering ervan.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.