Beleidsexperiment CO₂-reductie industrie | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Beleidsexperiment CO₂-reductie industrie

Gesloten
04-11-2020

De subsidieregeling Beleidsexperiment CO2-reductie industrie is voor bedrijven die met een pilot- of een demonstratieproject kosteneffectief bijdragen aan de CO2-reductie in de industrie.

Deze regeling is gesloten. U kunt niet meer aanvragen.

Wilt u subsidie aanvragen voor een pilot- of demonstratieproject in de industrie? Het Beleidsexperiment CO2-reductie industrie heeft een vervolg gekregen in de vernieuwde DEI+-regeling.

Budget

De regeling was open van 24 mei tot en met 28 juni 2018. Het budget bedroeg 17.500.000.

Voorwaarden

Lees onze voorwaarden voor pilot- of demonstratieprojecten in het Beleidsexperiment CO2-reductie industrie.

Na uw aanvraag

Honoreren wij uw project? Dan ontvangt u een subsidiebeschikking met daarin de details over de betaling. Hierin staan ook uw verplichtingen als subsidieontvanger. U kunt een projectwijziging doorgeven of een vaststelling aanvragen.

Als uw project wijzigt

U heeft subsidie ontvangen voor uw project. Dan bent u verplicht belangrijke wijzigingen in uw project te melden. Voor sommige wijzigingen moet u vooraf om toestemming vragen. Als u dit niet doet, loopt u het risico dat u geen subsidie ontvangt voor de gewijzigde projectdelen, of zelfs voor het hele project.

Vaststelling aanvragen

Na afloop van uw project dient u een verzoek tot vaststelling in. Aan de hand daarvan verrekenen wij te weinig of te veel ontvangen subsidie. In onze Subsidiespelregels vindt u informatie over de werkwijze voor de aanvraag van de vaststelling.

Direct regelen

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.