Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI-transport) 2019 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI-transport) 2019

Gesloten
06-10-2020

De subsidieregeling Demonstratie klimaattechnologieën en - innovaties in transport (DKTI-transport) richt zich op het versnellen van de productontwikkeling in de transportsector. In 2019 zijn er projectvoorstellen ingediend voor proeftuin en experimentele ontwikkeling, en voor cofinanciering, haalbaarheidsstudie en innovatiecluster.

De projectvoorstellen voor proeftuin en experimentele ontwikkeling vallen in de categorieën:

  • goederenvervoer over de weg
  • bussen
  • mobiele machines
  • mobiele machines, luchthaventerreinen
  • twee- en driewielers
  • vaartuigen

Projectvoorstellen binnen deze categorieën moesten uiterlijk op 19 juni 2019 worden ingediend, waarna deze door de adviescommissie zijn beoordeeld. De projectvoorstellen voor cofinanciering, haalbaarheidsstudie en innovatiecluster moesten uiterlijk op 4 september 2019 worden ingediend.

De projecten zijn verzameld in het overzicht van de projecten DKTI-transport 2019.

Budget 2019

Op 23 april 2019 is de tender voor 2019 gepubliceerd met een totaal budget van € 29,5 miljoen. Het budget is op 1 december met € 5 miljoen verhoogd zodat het totale budget uiteindelijk € 34,5 miljoen was.

Uw aanvraag beheren

Heeft u de subsidie DKTI-transport 2019 aangevraagd en een positieve beslissing gekregen? Dan kunt u regelmatig een voorschot verwachten. Ook heeft u een aantal verplichtingen. Welke verplichtingen dat zijn en hoe het precies zit met de voorschotten, leest u op de pagina Beoordeling, voortgang en afronding van DKTI-projecten.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.