Service menu right

Deelname en financiering Energy Executives Training (EET)

Tijdelijk gesloten

Wilt u deelnemen aan de Energy Executives Training (EET)? Dat kan eenvoudig.

Deelname

Wilt u deelnemen aan de Energy Executives Training (EET)? Dat kan vanaf het najaar 2020. U meldt een deelnemer aan uit Zuid-Amerika of Zuidoost-Azië, die u al op het oog heeft. Dit doet u met het aanmeldformulier dat dan beschikbaar is.

Selectie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de uitvoerder van het EET-programma, en de betrokken Nederlandse organisatie in de doellanden, maken de eindselectie van de deelnemers. Dit gebeurt op basis van de selectiecriteria en het aanmeldformulier. In totaal zijn er 40 plekken gereserveerd, per regio 20 plekken.

Selectiecriteria:

  • De deelnemer is als topmanager werkzaam in de duurzame energiesector.
  • De deelnemer heeft minimaal 5 jaar relevante managementervaring.
  • De deelnemer beschikt over goede Engelse taalvaardigheden (spreek-, schrijf- en luistervaardigheid).
  • De deelnemer heeft een universiteitsgraad (Bachelor) of een gelijkwaardig diploma, in een discipline relevant aan het programma.

Financiering

  • De Nederlandse overheid neemt de kosten voor de trainingen voor haar rekening.
  • De deelnemer is verantwoordelijk voor de kosten voor vervoer naar en/of binnen Zuid-Amerika of Zuidoost-Azië en het vliegticket naar Nederland.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.