Service menu right

GlobalStars: Oproep Singapore

Gesloten

Oproep aan Nederlandse organisaties om een gezamenlijk R&D-projectvoorstel in te dienen met één of meerdere partners in Singapore.

De oproep geldt voor alle technologiegebieden, waarbij de oproepende instanties vooral projectvoorstellen hopen te ontvangen die zich richten op:

  • Slimme mobiliteit en logistiek (Smart Mobility and Logistics)
  • Geavanceerde productie (Advanced Manufacturing)
  • Medische technologie (Medical Technologies)

Data en budget

Opening call10 juli 2019
Sluiting call26 september 2019, 17:00 uur
Maximale subsidie per project€ 350.000
Totale budget call€ 950.000

Matchmaking platform

Voor deze oproep is een digitaal matchmaking platform ingericht. Via deze virtuele marktplaats kunt u in contact komen met organisaties in Singapore. Wij nodigen u van harte uit om uw organisatieprofiel en projectideeën te delen. Voor meer informatie en registratie gaat u naar het digitale platform.

Indienen projectvoorstel

Om voor subsidie in aanmerking te komen, diende u uw aanvraag in voor 26 september 2019, 17:00 uur bij zowel Eureka, RVO.nl als in Singapore.
Alle partners moeten het Eureka Projectformulier ondertekenen. Dit kunt u niet digitaal doen. U moet het formulier uitprinten, ondertekenen en scannen. Het gescande formulier dient u vervolgens in.

1. Internationale aanvraag

Het consortium dient het internationale projectvoorstel in bij Eureka. Het internationale projectvoorstel bestaat uit:

Uw aanvraag stuurt u naar: globalstars@eurekanetwork.org, met als onderwerp 'GlobalStars Singapore Call 2019'.

2. Aanvraag in Nederland

Om in aanmerking te komen voor nationale subsidie dient u een nationaal projectvoorstel bij ons in. De nationale aanvraag bestaat uit:

  • Aanvraagformulier Internationaal Innoveren – GlobalStars
  • Internationaal Eureka projectformulier (ondertekend door alle partners)
  • Annex B – Project plan Singapore
  • Modelbegroting
  • Modelsamenvatting
  • Getekende samenwerkingsovereenkomst/consortium agreement (deze bijlage mag u ook in een later stadium aanleveren).

U kon van 10 juli t/m 26 september indienen. Wijzigingen geeft u door via mijn.rvo.nl. Hier vindt u alle benodigde formulieren.

3. Aanvraag in Singapore

Om in Singapore voor subsidie in aanmerking te komen dient uw Singaporese partner een nationale aanvraag in bij Enterprise Singapore. Uw partner kan een uitgebreide instructie vinden in de Call Text Global Stars Singapore. U vindt deze bij Meer informatie.

Team IRIS helpt u op weg

Internationale samenwerking kan lastig zijn. Team IRIS helpt u graag op weg. Heeft u bijvoorbeeld vragen over GlobalStars, uw mogelijke consortium of uw projectidee? Neem dan contact op met de adviseur voor de betreffende GlobalStars-call. Zijn/haar contactgegevens staan in de call-tekst vermeld. Of stuur een e-mail naar teamiris@rvo.nl.