Advies Horizon 2020 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Advies Horizon 2020

Gesloten
19-10-2018

Als u nadenkt over meedoen aan Horizon 2020, neem dan in een vroeg stadium contact op met het Expertisecentrum internationaal Onderzoek en Innovatie.

Onze adviseurs kennen op detailniveau de regels en wensen van de Europese Commissie en anders zoeken wij het voor u uit. U verhoogt zo de kans op een succesvolle deelname aan Horizon 2020.

Persoonlijk advies over deelname aan Horizon 2020

De adviseur kan meedenken over de inhoud van uw project, adviseren over de haalbaarheid ervan en aangeven binnen welk programma(onderdeel) uw project het beste past. Maar ook hoe u projectpartners kunt vinden.

Beoordelen van het projectvoorstel

Onze adviseurs helpen u graag op weg bij de voorbereiding van uw projectvoorstel. Heeft u een projectvoorstel geschreven, dan leest de adviseur graag met u mee. Hij heeft vaak nog waardevolle tips en adviezen die uw kans vergroten op een financiële bijdrage.

Het voorstel is goedgekeurd: hoe nu verder?

Is uw projectvoorstel goedgekeurd, dan krijgt u te maken met contractonderhandelingen en moeten er zaken worden geregeld op juridisch-financieel terrein. Ook hierbij kunnen onze adviseurs een nuttige rol spelen. In ons overzicht van adviseurs kunt u direct contact opnemen met de juiste persoon.

Online advies

Gaat u een projectvoorstel indienen, dan helpen wij u ook online vast op weg. Lees via Vind een oproep hoe dat gaat.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.