Service menu right

Spelregels Horizon 2020

Horizon 2020 is een programma met veel verschillende onderdelen en mogelijkheden. Om dit in goede banen te leiden stelt de Europese Commissie regels op.

De subsidie krijgt u natuurlijk niet voor niets. Het geld van de Europese unie moet het project goed besteden. Daarom stelde de EC regels op voor de administratie die u moet bijhouden. Deze regels gelden voor de berekening van de kosten. Ze gelden ook voor de manier waarop u de kennis in uw project moet beschermen.

Wij zetten alvast een aantal veelgestelde vragen voor u op een rij. Als u daarnaast nog vragen heeft dan informeren en adviseren wij u graag.

Invloed op Horizon 2020

Bent u actief in de Europese onderzoekswereld en wilt u meedenken over de invulling van verschillende onderdelen in Horizon 2020? U kunt op verschillende manieren invloed uitoefenen op Horizon 2020.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.