Indienen projecten Innovatiebudget Digitale Overheid | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Indienen projecten Innovatiebudget Digitale Overheid

11-01-2021

Werkt u bij de overheid en heeft u een innovatief voorstel rond digitale dienstverlening? Of heeft u een vraagstuk op dat gebied waar u een oplossing voor zoekt? Het Innovatiebudget Digitale Overheid kan daarvoor ondersteuning bieden.

Op deze pagina vindt u de formulieren voor het indienen van projecten. Wilt u ondersteuning aanvragen om een maatschappelijk vraagstuk als challenge in de markt te zetten? Vraag dan het startupinresidence-formulier aan bij innovatie@minbzk.nl.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties stelt gedurende 3 jaar in totaal € 18 miljoen beschikbaar voor samenwerking en innovatie.

Indienen

Tot en met 26 april 2020 kunt u uw voorstel indienen. U stuurt uw projecten bij voorkeur per e-mail naar innovatiebzk@rvo.nl. Hiervoor zijn 2 formulieren noodzakelijk:

  • het indieningsformulier (Word)
  • de verplichte bijlage voor de begroting van het project (Excel).

Beide formulieren staan hieronder.

Het uiterste inlevertijdstip is 23:59 uur. Als het voorstel niet op tijd bij de postbus is binnengekomen, kan het helaas niet meer meedingen naar ondersteuning. Ons advies is dus om niet tot het laatste moment te wachten. De postbus kan bestanden tot een totaal van 10MB aan. Is uw e-mail met bijlagen groter dan dat, dan kunt u bijvoorbeeld WeTransfer gebruiken om uw project op de juiste plaats te krijgen.

Als er meer dan 100 aanmeldingen binnenkomen (wat wij verwachten) dan wordt er een voorselectie gemaakt. Deze voorselectie is uitsluitend gebaseerd op de uitgebreide samenvatting van uw project. Besteed hier dus extra aandacht aan. De procedure staat beschreven in het document Handboek Innovatiebudget digitale overheid.

Meer informatie

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.