Oriënteren Innovatiekrediet | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Oriënteren Innovatiekrediet

08-02-2021

Overweegt u een Innovatiekrediet aan te vragen? Vul dan eerst de Quickscan Innovatiekrediet in om kort uw plannen toe te lichten aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dit kost u ongeveer een uur. Een adviseur informeert u over het algemeen binnen een week aan de hand van de Quickscan telefonisch over uw kansen.

Is de inschatting van de adviseur positief, dan is het zinvol een aanvraag in te dienen. Is de inschatting negatief, dan mag u nog steeds een aanvraag doen. U moet zich echter afvragen of u dit moet doen. De ervaring leert dat de kans op een toekenning dan niet groot is.

De adviseur kijkt tijdens het gesprek niet alleen samen met u of er aanknopingspunten zijn om een aanvraag te doen. Er komen ook mogelijke alternatieven om uw plannen te financieren aan bod. Dat kunnen andere regelingen van RVO zijn, maar ook financieringsmogelijkheden buiten RVO.

Heeft u de Quickscan ingevuld en wilt u een aanvraag indienen? Ga dan naar Innovatiekrediet aanvragen.

Heeft u problemen met het openen van de pdf? Lees hoe u problemen met een pdf-document kunt oplossen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.