Uitvoeren project Innovatiekrediet | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Uitvoeren project Innovatiekrediet

08-02-2021

Voldoet u aan eventuele opschortende voorwaarden? Dan krijgt u elk kwartaal een voorschot.

Bij de toekenning van het Innovatiekrediet stelt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de door u voorgestelde projectbegroting vast. De projectbegroting is ingedeeld in rapportageperiodes. Het einde van een rapportageperiode valt meestal samen met een mijlpaal in het projectplan.

U maakt na elke afgesproken rapportageperiode (meestal 6 à 12 maanden) een voortgangsrapportage. U gebruikt hiervoor het Model voortgangsverslag kredieten. Deze vindt u op mijn.rvo.nl. Op basis van deze rapportage kunt u het projectplan en/of de begroting eventueel bijstellen. De rapportage bespreken we tijdens een bedrijfsbezoek.

Bij ingrijpende wijzigingen met mogelijk grote gevolgen voor de slaagkans en het perspectief kunnen wij de voorschotten (tijdelijk) stopzetten. Na goedkeuring van de aangepaste plannen passen wij de beschikking met planning en begroting aan en hervat de bevoorschotting. Wij starten automatisch de bevoorschotting van de volgende rapportageperiode na goedkeuring van de voortgangsrapportage. Wij verstrekken de voorschotten in lijn met de goedgekeurde projectbegroting.

Na de eindrapportage vraagt u vaststelling aan en begint u met aflossen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.