Service menu right

Publicaties MIA\Vamil

Download de meest recente publicaties, milieulijsten, jaarverslagen, films en leaflets over de milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). U vindt ook hier publicaties van voorgaande jaren.

Brochures/milieulijsten

  • Download hieronder de meeste recente milieulijsten en trefwoordenlijsten van de MIA\Vamil. De brochures zijn niet in gedrukte vorm beschikbaar.
  • In de Documenten en Publicaties Bibliotheek vindt u brochures van 2018 en 2017.
  • Oudere brochures kunt u opvragen via miavamil@rvo.nl.
 

Jaarverslagen MIA en Vamil

Ondernemers mogen investeringen tot 3 maanden na de datum van het aangaan van de investeringsverplichtingen melden voor de MIA\Vamil. Daarom zijn de aanvraaggegevens pas in april compleet. Het MIA\Vamil-jaarverslag verschijnt dan ook meestal in de zomerperiode van het jaar erna.

Jaarverslag 2019

Het belastingvoordeel voor bedrijven door de MIA\Vamil bedroeg in 2019 € 146 miljoen. De gemelde investeringen zijn vooral investeringen in duurzame mobiliteit, duurzame landbouw, duurzaam bouwen en de circulaire economie. Bekijk het jaarverslag 2019 op RVO Magazines, waar u ook de oudere digitale jaarverslagen (vanaf 2014) vindt.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.