Na uw aanvraag MKB Idee 2019 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Na uw aanvraag MKB Idee 2019

Gesloten
23-09-2020

U kon subsidie aanvragen tot 27 augustus 2019, 17.00 uur. Uw project moet uiterlijk 2 januari 2020 starten. Heeft u subsidie gekregen? Op mijn.rvo.nl geeft u wijzigingen door. Ook vraagt u hier vaststelling aan.

Voortgang van uw project

U hoeft niet over de voortgang van uw project te rapporteren. Wij kunnen gedurende de looptijd van het project wel (telefonisch of per e-mail) contact met u opnemen om te vragen hoe het project loopt.

U ontvangt als deelnemer een voorschot op de subsidie tot 90%. Het moment van betaling en de bedragen staan in de subsidiebeschikking.

Wijzigingen doorgeven

Een wijziging in project, uitvoering en/of organisatie geeft u door via mijn.rvo.nl. Als u dit niet doet, loopt u het risico dat u geen subsidie ontvangt voor de gewijzigde projectdelen, of zelfs voor het hele project.

Direct regelen

Vaststelling aanvragen

Direct na afronding van het project dient de aanvrager een vaststellingsverzoek in. Op mijn.rvo.nl vindt u het vaststellingsformulier en een format voor eindrapportage.

Direct regelen

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.