SBIR Verduurzamen voedselproductie | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

SBIR Verduurzamen voedselproductie

Gesloten
08-08-2017

Fase 2 van deze opdracht loopt op dit moment

Opdrachtgever: ministerie van Economische Zaken
Beschikbaar budget: € 1,8 miljoen
Onderwerp van de opdracht: efficiëntere inzet van grondstoffen en hoogwaardiger gebruik van reststromen voor een duurzame voedselproductie
Looptijd van de opdracht: 10 juli 2014 – begin 2018

Korte samenvatting

In deze SBIR-tender staat het thema ‘Meer met minder’ centraal, toegespitst op de volgende hoofdcategorieën:

  • het efficiënter gebruiken van grondstoffen door innovaties in systemen en processen in de voedselketen
  • het beperken van reststromen door innovaties in systemen en processen in de voedselketen
  • het stimuleren van een hoogwaardig gebruik van overblijvende reststromen in de agrofoodketen. Denk bijvoorbeeld aan raffinage van reststromen tot nieuwe grondstoffen en aan hergebruik van reststromen in humane en dierlijke voedselketens.
Alle documenten voor de verschillende fasen van SBIR vindt u op mijn.rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.