SBIR Binnensportaccommodaties veilig en volledig open voor sporters en publiek | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

SBIR Binnensportaccommodaties veilig en volledig open voor sporters en publiek

Gesloten
26-04-2021

Heeft u ideeën over op welke manier we sporters en publiek veilig en op volle capaciteit kunnen toelaten in binnensportaccommodaties? Sportinnovator en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat dagen u uit om uw idee hierover in te dienen.

Bij deze oproep gaat het om het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten met als doel binnensportaccommodaties verantwoord open te stellen voor sporters en publiek met zoveel mogelijk vrijheden. Dat is op dit moment een grote maatschappelijke uitdaging vanwege het risico op verspreiding van COVID-19. Binnensportaccommodaties mogen sinds 1 juli 2020 onder voorwaarden open. Hier zijn onder andere strenge ventilatie-eisen aan gesteld. Lang niet alle accommodaties voldoen aan deze eisen. Besmetting kan op verschillende manieren plaatsvinden, onder andere door fysiek contact, aanraking van materialen en zeer waarschijnlijk ook door verontreinigde lucht.

Looptijd opdracht

Looptijd van de opdracht: oktober 2020 - januari 2021. Belangrijk is dat bedrijven die inschrijven, de motivatie hebben om van hun innovatie een succes te maken en doorgaan als de financiering vanuit de SBIR stopt.

Fase

De oproep is voor fase 1: haalbaarheidsonderzoek. Voor verdere uitleg van de fasen en de procedure, raadpleeg de pagina 'Hoe werkt SBIR?'.

Winnaars fase 1

In fase 1 dienden meerdere ondernemers hun concepten in. Lees meer over de winnende innovaties.

Budget

Er is een budget beschikbaar van € 1 miljoen.

Voor fase 1 is een budget van € 300.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximum bedrag per haalbaarheidsonderzoek (fase 1) is € 25.000 (inclusief btw).
Voor fase 2 is een budget van € 700.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximum bedrag per project is € 175.000 (inclusief btw) beschikbaar.

Oproep en Nota van Inlichtingen

Bent u geselecteerd voor deze SBIR oproep en heeft u de volledige oproep of Nota van Inlichtingen niet meer? Stuur een mail naar sbir@rvo.nl en we zenden u de documenten toe.

Meer weten?

  • Heeft u vragen over deze SBIR-oproep? Stuur dan een e-mail naar sbir@rvo.nl.
  • Lees meer over SBIR.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.