SBIR Duurzame mondneusmaskers voor de zorg | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

SBIR Duurzame mondneusmaskers voor de zorg

12-01-2021

Door de uitbraak van COVID-19 is in Nederland een grote vraag ontstaan naar persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) die het overbrengen van virussen verminderen. De COVID-19-crisis legt zo het kwetsbare aanbod van kwalitatief hoogwaardige PBM's in Nederland bloot. De minister van Medische Zorg en Sport en de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat zoeken naar duurzame alternatieven voor mondmaskers met leverzekerheid voor Nederland. Denkt u mee over een oplossing?

Looptijd opdracht

Looptijd van de opdracht: februari 2021 – 2e kwartaal 2022. Als de financiering vanuit de SBIR stopt, is het belangrijk dat u als bedrijf ook de motivatie heeft om van uw innovatie een succes te maken en door te gaan.

Fase

De oproep is voor SBIR fase 1: haalbaarheidsonderzoek. Voor uitleg van de fasen en de procedure, zie pagina 'Hoe werkt SBIR?'.

Budget

Er is een totaal budget beschikbaar van € 1 miljoen. Voor fase 1 is een budget van € 150.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximum bedrag per haalbaarheidsonderzoek (fase 1) is € 25.000 (inclusief btw). Voor fase 2 is € 850.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximumbedrag per projectvoorstel in fase 2 wordt nader bepaald.

Een offerte indienen

U kunt vanaf 8 december 2020 tot uiterlijk 16 februari 2021, 13:00 uur een offerte voor fase 1 indienen. Op de pagina offertes indienen vindt u de handleiding voor ondernemers.
Alle documenten voor de verschillende fasen van de aanbestedingen vindt u op mijn.rvo.nl.

Oproep

Lees voor de complete toelichting op deze SBIR oproep de oproeptekst op de website van Tenderned.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze SBIR-competitie? Stuur deze dan bij voorkeur per e-mail naar sbir@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.