Haalbaarheidsstudie SDE++ | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Haalbaarheidsstudie SDE++

Tijdelijk gesloten
17-12-2020

Wilt u de subsidie SDE++ aanvragen? Stuur dan altijd een haalbaarheidsstudie mee. Op dit moment is de regeling gesloten; u kunt niet meer aanvragen.

Raadpleeg hiervoor de Handleiding haalbaarheidsstudie SDE++ 2020. Voor de categorie ‘Zon-PV met een vermogen lager dan 1 MW’ kunt u voor uw haalbaarheidsstudie volstaan met een kaart of tekening waarop de aangevraagde zon-PV-installatie is getekend. Verder staan er een aantal aanvullende vragen over de haalbaarheid van uw project in eLoket.

Haalbaarheidsstudie en handleiding

Met de haalbaarheidsstudie geeft u een onderbouwing van de haalbaarheid van uw project. In de handleiding leest u welke verplichte onderdelen een haalbaarheidsstudie moet bevatten. RVO adviseert u om gebruik te maken van onderstaande Model haalbaarheidsstudie SDE++.

Aanvragen

Heeft u de haalbaarheidsstudie opgesteld en alle bijlagen verzameld? Op de pagina SDE++ aanvragen leest u hoe u verder gaat.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.