Seed Business Angel regeling voor start-ups | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Seed Business Angel regeling voor start-ups

04-02-2021

Bent u een technostarter of creatieve starter en op zoek naar financiering? Wellicht kunt u gebruik maken van één van onze Seed Business Angel fondsen. Een Seed Business Angel fonds kan financiering verschaffen in de vorm van aandelen, eventueel aangevuld met een achtergestelde lening en converteerbare leningen. Naast financiering, krijgt u met de business angels ook ervaren, ondernemende investeerders aan uw zijde die u kunnen begeleiden.

Fondsen die een participatie kunnen aangaan vindt u onder Overzicht Seed Business Angel fondsen. Een fonds bepaalt zelf of zij een participatie met een start-up aangaat. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland speelt hierin geen rol.

Een Seed Business Angel fonds kan minimaal € 50.000 en maximaal € 500.000 investeren per start-up.

Heeft u meer geld nodig? Wellicht is dan de Seed Capital regeling interessant voor u. Of raadpleeg de andere financieringsmogelijkheden voor starters.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.