Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH)

De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) stimuleert het treffen van energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen.

Per 1 januari 2021 is de subsidie voor eigenaar én bewoner gesloten. Vanaf 4 januari 2021 is er voor eigenaar én bewoner de ISDE-subsidie. De subsidie voor Verenigingen van Eigenaren loopt tot en met 31 december 2022.

Vanaf 2021

Bekijk alvast de subsidiebedragen voor isolatiemaatregelen via ISDE: Subsidiebedragen isolatiemaatregelen vanaf 2021. Deze bedragen gelden vanaf 2021.

SEEH voor VvE's en woningeigenaren

Gaat u als Vereniging van Eigenaren (VvE), woonvereniging of wooncoöperatie energiebesparende maatregelen nemen voor uw pand(en)? Lees hier alle informatie over de SEEH voor VvE's.

Per 1 januari 2021 is de SEEH voor woningeigenaren gesloten. Per 4 januari 2021 is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) verbreed met energiebesparende isolatiemaatregelen. Bekijk alle voorwaarden.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.