Service menu right

Woningtypen SEEH eigenaar én bewoner

07-09-2020

Als u de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) aanvraagt, moet u uw woningtype invullen. Kies hiervoor het woningtype zoals aangegeven in onderstaande tabel.

Woningtypen SEEH eigenaar én bewoner

WoningtypeKies in de subsidieaanvraag voor
Vrijstaande woningVrijstaande woning
Twee-onder-een-kapTwee-onder-een-kap
HoekwoningTwee-onder-een-kap
Rijtjeswoning niet op een hoekTussenwoning
Appartement met één woonlaagEtagewoning
Appartement met meerdere woonlagen (maisonnette)Etagewoning

Etagewoning

Appartementen komen in veel soorten en maten voor. Denk aan maisonnettes, galerij- of portiekwoningen en overige flatwoningen. Voor de aanvraag van deze subsidie scharen wij deze allemaal onder etagewoningen. Dat geldt ook voor appartementen met één of meerdere woonlagen, en voor gesplitste woningen met meerdere zelfstandige woonunits, die voorheen één woning vormden.

SEEH voor VvE, woonverenigingen of wooncoöperaties

Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Stem uw aanvraag dan af met de VvE. Misschien heeft deze plannen voor maatregelen. Of er loopt al een subsidieaanvraag. Als eigenaar én bewoner ontvangt u namelijk geen subsidie als uw woning onderdeel is van een gebouw waarvoor de VvE al subsidie heeft ontvangen. Meer informatie leest u op de webpagina SEEH voor VvE.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.