Service menu right

Veelgestelde vragen SDE+ Windenergie op zee

Op deze pagina staan vragen en antwoorden over de subsidie en vergunning voor het windenergiebied Borssele kavels I, II, III, IV en V en het windenergiegebied van Hollandse Kust (zuid) kavels I, II, III en IV.

Windenergiebied Hollandse Kust (zuid) kavels I en II

Tot 8 december 2017 was het mogelijk om vragen te stellen over de subsidie en vergunning voor kavels I en II. Deze hebben we beantwoord, u vindt ze in dit overzicht (pdf). Tot aan de bekendmaking van de winnaar(s) beantwoordt RVO.nl geen vragen meer over deze tender.

Windenergiebied Borssele V

Tot 15 december 2017 was het mogelijk om vragen te stellen over de subsidie en vergunning voor kavel V. Deze hebben we beantwoord, u vindt ze in dit overzicht (pdf). Tot aan de bekendmaking van de winnaar(s) beantwoordt RVO.nl geen vragen meer over deze tender.

Windenergiegebied Borssele III en IV

Alle vragen over het windenergiegebied Borssele voor kavels III en IV over de subsidie en vergunning kunt u nalezen in de download versie van 19 september 2017. Deze slotversie vervangt alle eerder gepubliceerde versies.

Windenergiegebied Borssele I en II

Alle vragen over het windenergiegebied Borssele voor kavels I en II over de subsidie en vergunning kunt u nalezen in de download versie 7. Deze slotversie dateert van 4 mei 2016 en vervangt alle eerder gepubliceerde versies.

Windenergiebied Hollandse Kust (zuid) kavels III en IV

Tot 22 februari 2019 was het mogelijk om vragen te stellen over de subsidie en vergunning voor kavels III en IV. De antwoorden op gestelde vragen en de antwoorden op gestelde vragen over de overeenkomsten van het Rijksvastgoedbedrijf staan onderaan de webpagina Windenergiegebied Hollandse Kust (zuid) kavels III en IV.