Berichtenbox voor bedrijven | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Berichtenbox voor bedrijven

13-10-2020

Met de Berichtenbox voor Bedrijven kunt u als ondernemer veilig en gemakkelijk digitale berichten versturen aan overheidsorganisaties. En overheidsorganisaties kunnen veilig en gemakkelijk digitale berichten versturen aan u.

Wilt u als ondernemer uw post van overheidsinstanties op 1 plek digitaal ontvangen en bekijken? Registreer dan uw Berichtenbox en geef aan dat u uw post van overheidsinstanties voortaan digitaal wilt ontvangen. Binnen deze beveiligde omgeving kunnen u en overheidsorganisaties ook grote bijlages (tot 1,5 GB) uitwisselen.

U kunt daarnaast via de Berichtenbox ook vragen over wet- regelgeving stellen aan de overheid.

Aanmaken en registreren

  1. Maak op de site van het Ondernemersplein een Berichtenbox voor bedrijven aan voor uw organisatie.
  2. Registreer de box in het Handelsregister. Hiermee geeft u aan dat uw bedrijf via de Berichtenbox digitaal bereikbaar is voor RVO en andere overheidsinstanties.

Na registratie ontvangt u formele correspondentie – zoals beschikkingen – digitaal. Dit kon voorheen alleen per traditionele post.

Meer informatie

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.