Tijdelijke subsidieregeling vuurwerkverbod COVID-19 (TSVC) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Tijdelijke subsidieregeling vuurwerkverbod COVID-19 (TSVC)

31-03-2021

Verlate openstelling TSVC-19

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) vindt het ontzettend jammer, maar helaas gaat het om verschillende redenen niet lukken om het loket voor de aanvragen van de TSVC-19 op onze eerder gecommuniceerde streefdatum van 31 maart a.s. open te stellen.

De concepttekst van de regeling ligt momenteel voor aan de Europese Commissie en is in behandeling. De Europese Commissie heeft aangegeven dat het erg druk is vanwege de vele steunmaatregelen die zij moet behandelen en daardoor niet op de door ons verwachte datum, 26 maart jl., haar formele reactie kan geven.

Wij verwachten en hopen op een spoedig besluit over de TSVC-19, waarna de regeling kan worden vastgesteld en het loket voor de aanvragen kan worden geopend. De verlate openstelling zal geen gevolgen hebben voor de duur van openstelling. De bedrijven krijgen voldoende gelegenheid om hun aanvraag in te dienen. Na sluiting van het loket zal zo spoedig mogelijk worden begonnen met het uitbetalen van de voorschotten.

Vanzelfsprekend blijft ons streven om het loket voor de aanvragen van de TSVC-19 zo spoedig mogelijk open te stellen. Zodra wij meer weten en aan kunnen geven wanneer het loket wordt opengesteld, zullen we u uiteraard berichten.

 

 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.