TVL Q4 | Tegemoetkoming Vaste Lasten | RVO | Rijksdienst

Service menu right

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q4 2020

Gesloten
23-02-2021

TVL Q4 2020, voor de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2020, is gesloten. U kon aanvragen tot en met 29 januari 2021, 17:00 uur.

Gebruik de Adviestool om uw definitieve subsidiebedrag te berekenen met de werkelijke omzetcijfers.

Wanneer krijgt u uw definitieve subsidie op uw rekening?
We doen ons best om ervoor te zorgen dat u het geld zo snel mogelijk op uw rekening hebt staan. Lees wanneer u de betaling kunt verwachten op de pagina Na uw aanvraag

Extra steun voor specifieke sectoren

Voor een aantal sectoren is er extra steun/opslag via de TVL in Q4 2020:

Aanvragen

Aanvraagproces

Hoe bereidt u uw aanvraag voor? Hoe vraagt u de regeling precies aan? Wat gebeurt er na uw aanvraag? Hoe vraagt een intermediair voor u de TVL aan?

Bekijk het aanvraagproces

Hoogte van de subsidie

Hoeveel u ontvangt, hangt af van uw omzetverlies en uw branche. Let op: De TVL subsidie en eventuele toeslagen worden meegeteld als omzet. Dit kan effect hebben als u ook van de NOW-regeling gebruikmaakt.

Bekijk de berekening van de subsidie

Valse berichten via sms en e-mail

Er zijn meldingen gemaakt van phishing per sms en e-mail. In deze berichten wordt gevraagd of Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) u als ondernemer kan helpen bij uw subsidieaanvraag. Deze berichten zijn niet afkomstig van RVO. Wij communiceren alléén met u over de status van een aanvraag óf als u zelf heeft aangegeven contact met ons te willen. Klik niet op links die u niet vertrouwt. Als iemand u helpt bij uw aanvraag, zorg dan dat u deze persoon goed kent en vertrouwt.

Voorwaarden

Als u in aanmerking wilt komen voor de TVL, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen.

Bekijk alle voorwaarden

Meer weten?

RVO voert de TVL uit in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De Nederlandse overheid verwacht van ondernemingen dat ze bij hun bedrijfsactiviteiten rekening houden met mens, milieu en maatschappij in lijn met internationale OESO-richtlijnen en mensenrechtenverdragen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.