Open voor aanvragen

StartCapital Partners

Laatst gecontroleerd op:
16 augustus 2023
Gepubliceerd op:
3 november 2016

StartCapital Partners is opgericht door 3 ervaren entrepreneurs en stelt zich ten doel om startende ondernemers met kapitaal, kennis en ervaring bij te staan.

Gegevens fonds

  • Totale looptijd: 2016 - 2027
  • Investeringsperiode: 2016 - 2022
  • Investeringsbudget: € 4.000.000
  • EZ-lening: € 2.000.000

Strategie

StartCapital Partners is opgericht door 3 ervaren entrepreneurs en stelt zich ten doel om startende ondernemers met kapitaal, kennis en ervaring bij te staan. Financiering gebeurt volledig uit eigen middelen. Het fonds kenmerkt zich door een pragmatische informele cultuur, korte lead times en een grote betrokkenheid met de ondernemer. StartCapital Partners investeert in een vroege (pre VC) fase. Het fonds richt zich niet op een specifieke technologie of sector, maar focust op innovatieve ondernemingen met een sterk groeipotentieel. Men is gewend om samen met andere fondsen te investeren.

Selectiecriteria

StartCapital Partners investeert in technologische jonge ondernemingen met een sterk groeipotentieel. Deze ondernemingen kenmerken zich door een informele cultuur, innovatie, relevante expertise en ervaring, expansiedrift gecombineerd met een realistische visie en een groot uithoudingsvermogen.

Doelgroep

StartCapital Parners richt zich niet op een specifieke technologie of sector, maar focust op jonge innovatieve ondernemers die de Angelfase voorbij zijn, de eerste omzet zien komen en nu hard willen doorgroeien. Naast financiering biedt StartCapital Partners specifieke ervaring en een groot netwerk in ICT/Technologie, (Duurzame) Energy, Human Resources, Social Communities, Finance, Legal en Education.

Beoogde resultaten

Minimaal 10 participaties voor 2023.

Fondsmanagement

Jacco Kokkedee
Randal Meijer
Robert-Jan van der Steur

Contactgegevens

StartCapital Partners
Postbus 34
1260 AA Blaricum
www.startcapitalpartners.com
Email: rjvandersteur@startcapitalpartners.com
 
Contactpersoon: 

Vragen over Seed Capital?

Neem contact met ons op
Info in English

Bent u tevreden over deze pagina?