Open voor aanvragen

TIIN Techfund 3

Laatst gecontroleerd op:
13 februari 2020
Gepubliceerd op:
22 augustus 2013

TIIN Techfund 3 investeert in kansrijke vroege fase technologiebedrijven.

Gegevens fonds

  • Totale looptijd: 2013 – 2024
  • Investeringsperiode: 2013 – 2018
  • Investeringsbudget: € 8 miljoen
  • EZ-lening: € 4 miljoen

Strategie

TIIN Capital is met haar omvangrijke informal investors netwerk al jaren actief met het financieren van early stage technologiebedrijven. Door haar opgebouwde kennis en ervaring met het investeren in technologiebedrijven, heeft TIIN Capital het initiatief genomen een 3e vroege fase technologiefonds op te richten: TIIN TechFund 3.

Selectiecriteria

TIIN TechFund 3 investeert in kansrijke vroege fase technologiebedrijven. Naast de technologiefocus, richt het fonds zich op bedrijven die additioneel risicodragend vermogen nodig hebben met een coachable management dat inziet dat advisering en begeleiding van het fondsmanagement hun onderneming ten goede komt.

Doelgroep

Vroege fase innovatieve technologiebedrijven met als focus ICT en hightech. Er wordt vooral geïnvesteerd in ondernemingen die in de 1e groeifase zijn beland met businessmodellen die op korte termijn omzet genereren, of al (beperkte) omzet hebben.

Beoogde resultaten

Het fonds verwacht minimaal 10 participaties aan te gaan. De financiering is in de regel een mix van aandelenkapitaal en achtergestelde leningen.

Fondsmanagement

Het fondsmanagement wordt gevoerd door TIIN Capital en heeft jarenlange ervaring in het investeren in innovatieve jonge ondernemingen. Het fondsmanagement maakt gebruik van het netwerk van investeerders in het fonds en heeft intensieve contacten met industriespecialisten, banken, corporate finance huizen en accountantskantoren.

Contactgegevens

TIIN TechFund3
Bezoekadres: Gooimeer 6, 1411 DD Naarden
Postadres: Gooimeer 6-05, 1411 DD Naarden
Telefoonnummer: (030) 225 12 21
Email: info@tiincapital.nl
www.tiincapital.nl

Vragen over Seed Capital?

Neem contact met ons op
Info in English

Bent u tevreden over deze pagina?