Gesloten voor aanvragen

SOW - Kom in contact

Gepubliceerd op:
8 september 2022
Laatst gecontroleerd op:
5 december 2022

Bent u werkzaam bij een zorginstelling die wijkverpleging verleent en bezig met (het opzetten van) een project voor nieuwe werkwijzen en verbeteringen? Mogelijk kunt u een sparringpartner gebruiken. Neem via deze pagina contact op met anderen die met een vergelijkbaar project in de wijkverpleging bezig zijn. Voor advies, tips of inspiratie.

Vanuit de Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW) willen we contact tussen betrokkenen bij projecten voor nieuwe werkwijzen en verbeteringen in de wijkverpleging mogelijk maken. Om elkaar wat ondersteuning te bieden, want dergelijke project kunnen soms best lastig zijn.

Bekijk hieronder de gegevens van een aantal projectmanagers/adviseurs/ketenverbinders, gerangschikt per SOW activiteit(en) die zij voor hun SOW project gebruiken. Zij hebben ons laten weten hun kennis en ervaringen op (laagdrempelige en vrijblijvende) manier te willen delen met anderen. 
Komt u graag met een van hen in contact, omdat jullie projecten op elkaar lijken? Neem dan via de algemene contactpagina contact op met de zorginstelling en vraag naar de betrokken persoon.

Ook uw kennis delen?

Werkt u bij een zorginstelling die wijkverpleging verleent en bent u betrokken bij een project voor nieuwe werkwijzen en verbeteringen in de wijkverpleging? En deelt u ook graag uw kennis en ervaring met andere initiatiefnemers? Bied dan uw ondersteuning aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Bent u tevreden over deze pagina?