Nieuwsberichten TVL

Gepubliceerd op:
13 juni 2022
Laatst gecontroleerd op:
25 januari 2023

Op deze pagina leest u de laatste nieuwsberichten over de Tegemoetkoming Vaste Lasten.

25 januari 2023

Laatste kans voor definitieve subsidieberekening TVL

Vroeg u Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor het eerste kwartaal (Q1) 2022 aan? En heeft u nog niet uw werkelijke omzet aan ons doorgegeven? Dan heeft u nog een allerlaatste kans dit te doen tot 1 februari 23:59 uur. Dit geldt ook voor de TVL Startersregeling Q4 2021 en Q1 2022.

Mogelijk is doorgegeven van deze gegevens aan uw aandacht ontsnapt. Het is wel erg belangrijk dit alsnog op tijd te doen. Doet u dit niet, dan moeten wij uw definitieve subsidie namelijk vaststellen met gegevens van de Belastingdienst. Dit kan nadelig voor u uitpakken.

Laatste kans
U ontving voor deze TVL-perioden al meerdere malen een oproep om uw werkelijke omzetgegevens door te geven. Wij geven u nu nog eenmaal een laatste kans alsnog uw werkelijk omzetgegevens door te geven.

Geen omzet doorgeven?
Geeft u uw werkelijke omzet niet door? Dan stellen wij de definitieve subsidie vast op basis van gegevens van de Belastingdienst. Dat kan betekenen wij uw subsidie lager of op € 0 vaststellen. U moet het voorschot dan (deels) terugbetalen.

Wanneer stellen wij uw subsidiebedrag op € 0 vast?

  • Bij de Belastingdienst zijn geen gegevens bekend;
  • U vroeg meer dan € 125.000 subsidie aan en wij ontvangen geen accountantsverklaring. U voldoet dan niet aan de TVL-voorwaarden en heeft geen recht op subsidie;
  • Uw omzetgegevens bij de Belastingdienst wijken fors af van de gegevens die u bij uw aanvraag opgaf.

Meer weten?
Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

    Overige nieuwsberichten

    Bent u tevreden over deze pagina?