Aanmeldformulier verdiepingskamer Volkshuisvestingsfonds

Gepubliceerd op:
20 juli 2023
Laatst gecontroleerd op:
19 september 2023

Vraagt u namens uw gemeente een bijdrage aan het Volkshuisvestingsfonds in 2023? Dan kunt u gebruikmaken van een verdiepingskamer. Hierin bespreekt u uw conceptaanvraag en vragen over het Volkshuisvestingsfonds met RVO en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Over de verdiepingskamers

RVO en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) organiseren verdiepingskamers tot en met 6 oktober 2023. Tijdens de verdiepingskamers denken zij éénmalig met u mee over uw conceptaanvraag voor het Volkshuisvestingsfonds.

De verdiepingskamers zijn online via Microsoft Teams. Als u zich aanmeldt, krijgt u zo snel mogelijk 2 data voorgesteld waaruit u kunt kiezen. Meld u aan voor de verdiepingskamers met het onderstaande formulier.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Let op: u moet een conceptaanvraagformulier uploaden.

Wilt u een verdiepingskamer plannen, maar is het conceptaanvraagformulier nog niet klaar? Voeg dan tijdelijk een ander document toe, bijvoorbeeld met een korte projectbeschrijving. U stuurt de conceptaanvraag en vragen die u wilt stellen uiterlijk een week voor de verdiepingskamer naar volkshuisvestingsfonds@rvo.nl.

In opdracht van:
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Bent u tevreden over deze pagina?