Aanbestedingen infrastructurele projecten

Op deze pagina vindt u de openbare aanbestedingen voor infrastructuurprojecten gefinancierd door de programma's Develop2Build, DRIVE en ORIO.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) gebruikt Tenderned voor Europese aanbestedingen (ICB). Wanneer diensten, goederen en/of werken worden aanbesteed door de lokale overheid, vindt u op deze pagina een link naar de relevante publicatie op de website van dgMarket.

Aanbestedingen voor projecten Develop2Build

Op dit moment staan er geen aanbestedingen open voor Develop2Build.

Aanbestedingen voor projecten DRIVE

Op dit moment staan er geen aanbestedingen open voor Drive.

Aanbestedingen voor projecten ORIO

Adviesdiensten bouw cruiseterminals (oproep blijk geven van belangstelling)

Deadline: 20 september 2018
De regering van Kaapverdië cofinanciert met het ORIO-programma van RVO.nl en OFID (OPEC Fund For International Development) een project op het eiland Sao Vicente in Kaapverdië. Het gaat om de constructie, ontwikkeling en bouw van een terminal voor cruiseschepen. De regering van Kaapverdië roept u op blijk te geven van uw belangstelling (Expression of Interest) voor het leveren van de volgende adviesdiensten: 'Technische assistentie voor het project en supervisie voor de bouw, ontwikkeling en onderhoud van de cruiseterminal in Mindelo - werkgeversvertegenwoordiging'.
Meer informatie over dit verzoek vindt u op de website van dgMarket.

Programma's

D2B

Develop2Build (D2B) biedt financiering voor de ontwikkelingsfase van infrastructuurprojecten. De D2B-aanbestedingen kunnen bestaan uit haalbaarheidsstudies, milieueffectrapportages en conceptueel ontwerpen. Tenders voor D2B-projecten kunnen zowel gedaan worden door de lokale overheid als door RVO.nl.

DRIVE

DRIVE stimuleert ontwikkelingsrelevante publieke infrastructuur in ontwikkelingslanden die open staan voor DRIVE-financiering. DRIVE financiert gedeeltelijk de implementatiefase van de projecten. Voor verschillende projecten die DRIVE financiert worden diverse diensten, goederen en/of werken aanbesteed. Tenders voor DRIVE-projecten worden uitgevoerd door de lokale overheid.

ORIO

ORIO is de voorloper van DRIVE en D2B. Het programma is gesloten voor nieuwe aanvragen, maar er is nog een portfolio van projecten die nog moeten worden uitgevoerd.

Tijdens de implementatiefase van de projecten die ORIO financiert worden verschillende diensten, goederen en/of werken aanbesteed. Tenders voor ORIO-projecten worden uitgevoerd door de lokale overheid.

Service menu right