Ghana WASH Window (GWW) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Ghana WASH Window (GWW)

Gesloten
07-11-2019

Met Ghana WASH Window (GWW) ondersteunt het ministerie van Buitenlandse Zaken publiek-private projecten op het gebied van water, sanitatie en hygiëne (WASH) en integraal watermanagement in Ghana.

Gezamenlijke initiatieven van overheidspartijen, bedrijfsleven en niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) of kennisinstellingen kunnen voor subsidie in aanmerking komen. De projecten moeten gericht zijn op:

  • sanitatie en hygiëne;
  • verbeterd afvalmanagement (vast en vloeibaar);
  • toegang tot en gebruik van veilig drinkwater;
  • integraal waterbeheer.

Deze regeling is gesloten. U kunt niet meer aanvragen.

Overzicht projecten

U vindt alle GWW-projecten op de website Aiddata.rvo.nl. Deze website biedt een totaaloverzicht van projecten die RVO.nl uitvoert op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. U kunt filteren op onder meer locatie, sector en programma.

Na uw aanvraag

Elk jaar moet de organisatie die een GWW-project leidt, verslag aan ons uitbrengen over de voortgang. Lees meer hierover op de Engelstalige pagina bij Project management.

Uw voortgangs- of eindrapportage maken

Ghana WASH Window in de praktijk

Inspiratie opdoen? Lees het praktijkverhaal van het Nederlandse adviesbureau Triarii dat in Ghana samenwerkt met het bedrijf Biofilcom om meer scholen en gezinnen te voorzien van een eigen toilet.

Bekijk de video en zie wat een publiek-private samenwerking voor een land als Ghana kan betekenen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over GWW op de Engelstalige pagina Ghana WASH Window-GWW.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.