Hoe kunnen wij u helpen in Horizon 2020 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Hoe kunnen wij u helpen in Horizon 2020

Gesloten
12-09-2018

Team IRIS (Internationale Research en Innovatie Samenwerking) draagt bij aan een zo groot mogelijke en succesvolle deelname van Nederland aan Horizon 2020 en aanverwante Europese programma’s. Onze ervaren adviseurs brengen u een stap dichter bij Brussel.

We helpen u graag op weg naar en binnen Horizon 2020.

Diensten en producten

Wij bieden verschillende diensten en producten aan:

Voorlichtingsdagen

Wij bieden u voorlichtingsdagen gericht op specifieke calls. U vindt alle data in de agenda.

Trainingen

U krijgt van ons alle informatie die u nodig heeft tijdens onze trainingen en informatiedagen.

De juridisch financiële basiscursus maakt deelnemers bekend met de juridische en financiële voorwaarden waaraan ze moeten voldoen bij deelname aan een Horizon 2020 project.

Een overzicht van alle trainingen en informatiedagen vindt u in de Horizon 2020-agenda. Onze Engelstalige trainingen vindt u op in de Horizon agenda op onze Engelstalige website.

Advies

Hoe past uw onderzoeksproject in Horizon 2020? Is het project haalbaar? Wij adviseren u graag over deelname aan Horizon 2020.

Missies

Heeft u internationale ambities op het gebied van innovatie en technologie? Ga dan mee met één van onze technologische missies.

Partner search

Bent u op zoek naar partners voor een Europees onderzoeksproject? Diverse partner search services kunnen u hierbij helpen.

Liaison Nederland-Brussel

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in Horizon 2020 en zorgen ervoor dat uw stem in Brussel wordt gehoord.

Analyses

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland analyseert de Nederlandse deelname aan Horizon 2020 naarmate het programma vordert.

Hulp nodig bij uw voorstel

Heeft u hulp nodig bij uw voorstel? Of heeft u vragen over Horizon 2020? Neem contact op met team IRIS, e-mail teamiris@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.