Liaison Nederland - Brussel

Meer artikelen
Horizon 2020 | Onderzoek en Innovatie

Team IRIS is de schakel tussen u en Brussel voor Horizon 2020.

Horizon 2020 heeft veel spelregels en het Brusselse jargon maakt deelname er niet makkelijker op. Wat zijn Work programmes en Grant Manuals en wanneer heb ik ze nodig? Wie komen er in aanmerking voor een financiële bijdrage? Hoe rapporteert u aan de Europese Commissie? Vragen die mogelijk bij u opkomen als u mee gaat doen aan Horizon 2020.

Team IRIS helpt u op weg

Team IRIS kent de spelregels tot in detail en maakt graag voor u de vertaalslag. In de sectie Deelnemen aan Horizon 2020 helpen we u alvast een eindje op weg. U doet er bovendien goed aan in een vroeg stadium contact op te nemen met onze adviseurs, als u overweegt deel te nemen aan Horizon 2020.

Stem richting Brussel

Andersom zorgen wij ervoor dat uw stem wordt gehoord in Brussel. Wij kunnen u helpen uw onderwerpen op de Europese onderzoeksagenda te zetten door als experts bij te dragen aan de Nederlandse vertegenwoordiging in de Europese Programma Comités. Input ontvangen we van u via de klankbordgroepen waarvan Team IRIS het secretariaat voert. Lees meer hierover onder Invloed op Horizon 2020.

Service menu right