Partner search voor Horizon 2020

Meer artikelen
Horizon 2020 | Onderzoek en Innovatie

Om een geschikte partner te vinden voor een Europees onderzoeksproject, raden wij u eerst aan te zoeken binnen uw eigen netwerk.

Vindt u in of via uw netwerk niet de juiste partner, dan biedt de partner search service van Enterprise Europe Network (EEN) mogelijk een uitkomst. EEN is het internationale platform voor innoveren & ondernemen en mkb-samenwerking. De partner search profielen in de database zijn anoniem en EEN valideert de gegevens. De agentschappen van EEN in Europa fungeren als intermediair.

Ook op Cordis vindt u een partner search service. U kunt uw profiel op de website zetten, aangeven wat voor partners u zoekt en aparte groepen maken om samen te werken. Het biedt een goede algemene faciliteit, maar zonder validatie van de gegevens.

Partner search services per thema

Naast deze algemene faciliteiten zijn er verschillende sites die een partner search service aanbieden gericht op een specifiek thema. Bijvoorbeeld Idealist voor ICT en Fit for Health voor Health. De verzoeken worden hier gevalideerd door de betrokken National Contact Points.

Met wie werkte Nederland samen?

Wilt u bekijken welke projecten en organisaties in uw vakgebied deelnamen aan Horizon 2020 of voorgaande Kaderprogramma’s?
Of bent u benieuwd naar de actuele gegevens? Bekijk ze in de databank CORDIS.

Service menu right