Voorwaarden organisatoren handelsmissies en beursinzendingen (SIB)

Organiseert u een collectieve activiteit en wilt u dat uw deelnemers gebruik kunnen maken van de missievoucher? Dan gelden de volgende voorwaarden voor de organisator en de activiteit.

Voorwaarden

  • De organisator is een Nederlandse private partij.
  • De activiteit is een handelsmissie. Oftewel een georganiseerde, meerdaagse reis met meerdere mkb-ondernemingen naar een buitenlandse markt met individuele én collectieve programmaonderdelen; of een collectieve beursinzending van mkb-ondernemingen die met individuele stands binnen de collectieve inzending deelnemen aan een buitenlandse vakbeurs.
  • Er is geen medefinanciering door de Nederlandse overheid of Europees bestuursorgaan.
  • De organisator heeft de activiteit aangemeld in de agenda van www.internationaalondernemen.nl. Let op: dit wil niet zeggen dat activiteiten gepubliceerd op IO.nl automatisch in aanmerking komen voor een voucher.

(Mede-)organisatoren van een missie of beursinzending komen zelf niet in aanmerking voor een missievoucher.

Publicatie van activiteiten

Internationaalondernemen.nl is de portal van het netwerk Internationaal Ondernemen, een samenwerking tussen overheid en diverse private partijen. De portal dient als centraal informatiepunt voor internationaal ondernemen. U vindt er zowel missies, beursinzendingen als workshops en trainingen in Nederland en buitenland.

De website heeft een eigen redactie, die eisen stelt aan de publicatie van een activiteit. Zo moet u activiteiten tijdig aanmelden.

Afstemmen met andere organisaties

Wij adviseren u in uw planning rekening te houden met activiteiten die andere (overheids)organisaties in het betreffende land organiseren. Het is ook verstandig om af te stemmen met de Nederlandse ambassade, het Consulaat-Generaal of de Netherlands Business Support Office (NBSO) in het betreffende land.

Service menu right