Ontwikkelingsrelevante Infrastructuurontwikkeling (ORIO) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Ontwikkelingsrelevante Infrastructuurontwikkeling (ORIO)

Gesloten
13-11-2020

ORIO is destijds opgezet om de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van goed functionerende projecten voor publieke infrastructuur in ontwikkelingslanden te stimuleren. Het is een ongebonden regeling.

De minister van Buitenlandse Handel & Ontwikkelingssamenwerking heeft in 2014 besloten het ORIO-programma stop te zetten. U kunt niet meer aanvragen.

Op 16 juni 2015 is een nieuw aangepast programma gestart voor publieke infrastructuur onder de naam Development Related Infrastructure Investment Vehicle (DRIVE).

Infrastructurele aanbestedingen

U kunt geen nieuwe subsidieaanvraag meer doen voor ORIO. ORIO staat nog wel open voor bedrijven die willen meedoen met een aanbesteding voor de uitvoering van publieke infrastructuur. Aanbestedingen voor infrastructurele projecten van de programma's Develop2Build (D2B), DRIVE en ORIO vindt u op de pagina Aanbestedingen infrastructurele projecten.

Bekijk alle openstaande aanbestedingen

 

ORIO in de praktijk

Vrouwelijk leiderschap bij drinkwaterproject in Ghana

 

Andere ondernemers maken al succesvol gebruik van infrastructuurregelingen zoals DRIVE, D2B en ORIO. Lees hun ervaringen en tips in de praktijkverhalen.

Bekijk het overzicht van alle ORIO-projecten die wij uitvoeren, of alle projecten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. U kunt selecteren op onder meer locatie, sector en programma.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.