Vind een geschikte oproep in Horizon 2020 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Vind een geschikte oproep in Horizon 2020

Gesloten
20-12-2019

De Europese Commissie publiceert jaarlijks veel oproepen om projectvoorstellen in te dienen (Calls for Proposals). Per oproep kunt u indienen op een aantal specifieke onderwerpen (topics).

Kijk goed in welke oproep uw onderwerp aan bod komt en wanneer deze oproep sluit.

Vind uw match met de Horizon 2020 wegwijzer

Deze wegwijzer leidt u door het omvangrijke Horizon programma en geeft een overzicht van de mogelijkheden binnen Horizon 2020 in 2020, gebaseerd op de werkprogramma’s van de Europese Commissie.

Openstaande oproepen in deelnemersportaal

Om een geschikte oproep te vinden, kunt u ook gebruikmaken van de handige zoekmachine in het deelnemersportaal (Participant Portal) van de Europese Commissie. Op deze website vindt u ook een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden over deelname aan Horizon 2020.

Persoonlijk advies over deelname aan Horizon 2020

Overweegt u deelname aan Horizon 2020, neem dan in een vroeg stadium contact op met onze adviseurs. Zij kennen op detailniveau de regels en wensen van de Europese Commissie en anders zoeken ze het voor u uit. U verhoogt zo de kans op een succesvolle deelname aan Horizon 2020.

Uw adviseur kan meedenken over de inhoud van uw project, adviseren over de haalbaarheid ervan en aangeven binnen welk programma(onderdeel) uw project het beste past. Maar ook hoe u projectpartners kunt vinden.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.