De Energiebespaarders - De eerste online aannemer voor duurzaam wonen | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

De Energiebespaarders - De eerste online aannemer voor duurzaam wonen

De Energiebespaarders is het eerste online platform voor particuliere woningeigenaren om hun woning te verduurzamen. Een one-stop-shop waar woningeigenaren van oriëntatie tot installatie worden geholpen bij het uitzoekwerk, het maken van de juiste keuze en de uitvoer van de installatiewerkzaamheden. In een handomdraai heb je een comfortabelere woning die gestegen is in waarde, een lagere energierekening en minimaliseer je jouw carbon-footprint.

Advies, offerte en installatie onder één dak

De Energiebespaarders leveren een dienst aan huiseigenaren en installateurs. Door advies, offerte en installatie onder één dak aan te bieden, is thuis energie besparen niet langer een tijdrovende en gecompliceerde bezigheid. Met dit nieuwe concept zorgen we ervoor dat je als woningeigenaar een lagere prijs betaalt voor energiebesparende producten en dat de installateur efficiënter kan werken. Als woningeigenaar betaal je een lagere prijs, doordat wij extra kosten van de installateur wegnemen. Voorrijden hoeft niet, geen adviesgesprekken zonder resultaat, geen saleskosten en veel minder administratie.

Hoe werkt het?

Veel woningeigenaren willen duurzamer wonen en energie besparen in huis. Ze weten alleen niet hoe. Waar begin je en wat levert het meeste op?  Via onze bespaarcheck heb je binnen enkele minuten een indicatie hoe je je woning kan verduurzamen. Vervolgens kan je via ons platform offertes of een Energiepaspoort aanvragen. Met onze eigen gemaakte software kunnen wij uw woning op afstand analyseren en je van goed advies voorzien. Ook is het mogelijk om een Energiepaspoort aan te vragen. Hierbij komt een van onze adviseurs bij u langs en maakt een volledig overzichtsrapport van uw woning met advies hoe u het beste kunt verduurzamen en bijgevoegde vrijblijvende offertes.

Compleet ontzorgd

Wij leveren woningeigenaren op het juiste moment de benodigde informatie om een goede keuze te maken. Wij berekenen, vergelijken en adviseren bij het kiezen van de juiste oplossing, zodat het jou zo min mogelijk tijd en moeite kost. Je ontvangt met één klik op de muis van ons een offerte, en wij organiseren de installatie door een erkende, lokale installateur. Het VFF traject richt zich op de validatie van de betrouwbaarheid van de beeldherkenningssoftware en energie prestatie algoritmes.


Contactgegevens:

Contactgegevens:
https://energiebespaarders.nl
Valschermkade 29
1059CD Amsterdam
085-2103977

info@energiebespaarders.nl

Facebook: https://www.facebook.com/energiebespaarders/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/de-energiebespaarders
Twitter: https://twitter.com/ebespaarders

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.