Voordelen van SBIR voor overheden

Niet voor alles is nog een kant en klare oplossing voorhanden. Met SBIR nodigt u bedrijven uit om innovatief met u samen te werken om producten en diensten te ontwikkelen voor maatschappelijke vraagstukken. Een SBIR-traject levert meerdere bruikbare antwoorden op voor een vraagstuk.

Een precommerciële inkoop (SBIR) loont want bedrijven zijn creatief, snel, flexibel en zeer capabel kennis te verwerken tot een concreet product of een concrete dienst.
Bedrijven hebben er alle belang bij dat hun ontwikkeling leidt tot een commercieel product dat ze kunnen verkopen.

Het SBIR programmabureau adviseert en organiseert

Neem vrijblijvend contact op met het SBIR programmabureau om te bespreken of SBIR een bijdrage kan leveren aan uw beleidsopgave. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan u niet alleen adviseren over SBIR, maar is in staat om het hele SBIR proces voor u te organiseren.
Onze ervaring met SBIR zorgt er voor dat alle juridische aangelegenheden en alle organisatorische aspecten voor u op een kosteneffectieve wijze worden uitgevoerd.

Op de SBIR aanbestedingen gelden de algemene rijksvoorwaarden voor het verstrekken van opdrachten tot het verrichten van diensten (ARVODI).

Tenders in andere landen

Ook in andere Europese landen is het inkopen van innovaties in opkomst. Nederlandse bedrijven kunnen hierop inschrijven. Bekijk de mogelijkheden voor tenders in:

Service menu right