Digitaal indienen

Meer artikelen
Het eLoket van RVO is vernieuwd. Wanneer u inlogt op het eLoket met eHerkenning of DigiD wordt u doorgeleid naar uw profielpagina. Hier moet u éénmalig uw gegevens bevestigen. Zo nodig kunnen deze gegevens worden aangepast. Dat kan met behulp van een wizard. Deze leidt u door het proces. Bij een volgende inlog zullen uw gegevens altijd up-to-date zijn. Ze worden dan bij de relatiedatabase van het Ministerie van Economische Zaken opgehaald.
 
Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met de Helpdesk van RVO: 088 042 42 42 (8.30 – 17.00 uur) of via klantcontact@rvo.nl.

Fiscale regelingen

Opmerking: Het kan bij sommige fiscale regelingen (EIA, MIA en VAMIL) voorkomen dat u geen zogenoemd RSIN-nummer in het formulier te zien krijgt en dat deze ook niet ingevuld kan worden. Dit is een tijdelijke situatie waarvoor aan een oplossing wordt gewerkt. Als dit bij u het geval is, neem dan contact op met KlantContact van RVO.

Waarom een update van het eLoket?

Het eLoket is nu aangesloten op de relatiedatabase van het Ministerie van Economische Zaken. Deze haalt uw gegevens rechtstreeks uit de registers van de Kamer van Koophandel (ondernemers) of de Basisregistratie personen(BRP). Op deze manier beschikt RVO altijd over uw actuele gegevens en hoeft u deze niet bij te houden of opnieuw in te voeren bij RVO. Een stuk klantvriendelijker dus! Had u al een conceptaanvraag klaar staan in het eLoket? Deze is gewoon weer beschikbaar.
 

Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kunt u gebruikmaken van verschillende digitale diensten.

Informatie over onderhoud en meldingen

Digitale loketten

eLoket is het digitaal loket voor het aanvragen van subsidies. (Klanten van voorheen Agentschap NL kunnen hier inloggen)
Mijn.rvo.nl is het digitaal loket voor agrarische ondernemers. (Klanten van voorheen Dienst Regelingen kunnen hier inloggen)

Service menu right