Service menu right

Coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die het kabinet heeft genomen raken heel Nederland. Welke impact heeft dit op de diensten en werkzaamheden van RVO?

We voorzien onze website regelmatig van updates op relevante onderdelen. Het gaat hierbij onder meer om landenpagina's (risicogebieden) en om aanpassing van enkele financieringsregelingen. Dit is komende dagen een continu proces. We adviseren u om regelmatig pagina's te verversen zodat u de meest actuele informatie leest.

RVO en het coronavirus

Coronavirus: verruiming en uitbreiding regelingen RVO

In maart 2020 maakte het kabinet maatregelen bekend om de economische gevolgen van het coronavirus op te vangen. Het gaat om de nieuwe regeling Tegemoetkoming schade COVID-19 en om verruiming van bestaande regelingen: BMKB-regeling, Garantie Ondernemersfinanciering, Borgstellingskrediet voor de Landbouw (BL) en de SET (nu tijdelijk gesloten).
Welke gevolgen heeft het coronavirus voor u bij internationaal zakendoen? Informatie over landen waar de meeste vragen over binnenkomen: Belgiƫ, Canada, China, Denemarken, Frankrijk, Italiƫ, Duitsland, Polen, Singapore, Spanje, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea.
Heeft u als ondernemer algemene vragen over het coronavirus en ondernemen raadpleeg dan het KVK Coronaloket. Het loket is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Evenementen

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Bezoek aan RVO

In verband met het advies dat ook onze werknemers krijgen om zoveel mogelijk thuis te werken en de richtlijn om sociale contacten te beperken is het niet meer mogelijk om onze vestigingen te bezoeken.

Meer weten?

Heeft u algemene vragen over het coronavirus of wilt u met andere ondernemers ervaringen uitwisselen (Higherlevel), raadpleeg dan onderstaande websites.