Contact

Laatst gecontroleerd op:
27 februari 2024
Gepubliceerd op:
5 augustus 2019

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor u.

Contactmogelijkheden

Chat

Chat met ons op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Klik op de oranje chatbutton rechtsonder in beeld.

Telefoon

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Tussen 8:30 en 12:00 uur en tussen 14:00 en 17:00 uur zijn de wachttijden het kortst.

Contactformulier

Stel uw vraag via ons contactformulier. Wij proberen binnen 3 werkdagen te reageren.

Socialmediakanalen

RVO is aanwezig op LinkedIn, X, Facebook en Instagram. Heeft u een vraag? Neem contact op via een van deze socialmediakanalen. Een webcare medewerker helpt u dan verder.

Compliment

Heeft een van onze RVO-medewerkers een compliment verdiend? Dat horen wij graag.

Oneens met RVO

Is uw contact met ons niet naar wens verlopen? Dan kunt u een klacht indienen. Neem eerst telefonisch contact op. Mogelijk kunnen we u direct verder helpen.

Pers

Bent u een vertegenwoordiger van de media en heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze woordvoerders. Zij helpen u graag verder.

Voorlichting

Zoekt u voor uw bijeenkomst een voorlichter of spreker van RVO? Vraag dit dan aan. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Vestigingen

Wij hebben 5 vestigingen: Assen, Den Haag, Roermond, Utrecht en Zwolle. Bekijk hier de adresgegevens. Bezoekt u een van onze vestigingen? Denk dan aan een geldig identiteitsbewijs.

Ondernemersforum Higherlevel.nl

Higherlevel is een ondernemersforum waar ondernemers en experts uit zowel de private als de publieke markt elkaar helpen.

Wet open overheid (Woo)

Wij delen zoveel mogelijk informatie met u. Bent u op zoek naar beleidsinformatie die (nog) niet openbaar is? Soms kunt u een Woo-verzoek doen.

Fraude en integriteitsschending

Heeft u een vermoeden van fraude of integriteitsschending? Meld het ons. Wij doen er alles aan om fraude en integriteitsschending aan te pakken en te voorkomen.

Bent u tevreden over deze pagina?