Documenten en Publicaties | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

 1. Artificial Intelligence LSH
  PDF document | 4,80 MB | 04 januari 2021

  Het Innovatie Attaché Netwerk zoomt met deze Engelstalige Special in op het onderdeel Health in het thema Artificial Intelligence (AI). Nederland is op dit gebied voorloper in de wereld, maar ook Nederland kent nog uitdagingen. Zoals op het gebied van de digitale infrastructuur. De Innovatie Attachés uit 16 landen vertellen over de ontwikkelingen in hun land, activiteiten op dit gebied en geven aan waar kansen liggen voor Nederlandse partijen.

 2. Note on Aquaculture sector in India during COVID-19
  PDF document | 396,18 KB | 10 september 2020

  De garnalenindustrie in India belangrijke groeisector door de grote vraag naar dierlijk proteïne. COVID-19 heeft echter niet alleen impact op de economie, maar ook op het koopgedrag van consumenten. Over de hele wereld is de vraag naar garnalen. Hoewel de sector de gevolgen voelt van de coronapandemie investeert de Indiase overheid in het ontwikkelen van deze sector, wat mogelijkheden biedt voor Nederland.

 3. From burning to buying: Creating a circular production chain out of left-over crop residue from Indian farm land
  PDF document | 855,36 KB | 14 januari 2020

  Dit marktrapport is het resultaat van het project 'From burning to buying: Creating a circular production chain out of left-over crop residue from Indian farm land'. Het onderzoek had twee doelen: 1) achterhalen welke gewassen (bamboe, suikerriet of stro) het meest geschikt zijn voor het opzetten van een circulaire productieketen. 2) Nederlandse en Indiase stakeholders samenbrengen zodat ze gezamenlijk een circulaire productieketen kunnen opzetten voor een of meerdere van de onderzochte gewassen. In het rapport leest u wat de uitkomst is.

 4. Blockchain Netherlands Innovation Network
  PDF document | 2,66 MB | 23 december 2019

  Engelstalige themaspecial van het Innovatie Attache Netwerk (IA-netwerk) 2019. Stand van zaken van blockchain toepassingen in Nederland en in de werkgebieden van het IA-netwerk. Onder meer met artikelen uit China, Duitsland, VS, Frankrijk en Singapore. Staatssecretaris Keijzer van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat geeft aan welke stappen het IA-netwerk de komende jaren gaat zetten op het gebied van blockchain.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten