Service menu right

Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

 1. From burning to buying: Creating a circular production chain out of left-over crop residue from Indian farm land
  PDF document | 855,36 KB | 14 januari 2020

  Dit marktrapport is het resultaat van het project 'From burning to buying: Creating a circular production chain out of left-over crop residue from Indian farm land'. Het onderzoek had twee doelen: 1) achterhalen welke gewassen (bamboe, suikerriet of stro) het meest geschikt zijn voor het opzetten van een circulaire productieketen. 2) Nederlandse en Indiase stakeholders samenbrengen zodat ze gezamenlijk een circulaire productieketen kunnen opzetten voor een of meerdere van de onderzochte gewassen. In het rapport leest u wat de uitkomst is.

 2. Blockchain Netherlands Innovation Network
  PDF document | 2,66 MB | 23 december 2019

  Engelstalige themaspecial van het Innovatie Attache Netwerk (IA-netwerk) 2019. Stand van zaken van blockchain toepassingen in Nederland en in de werkgebieden van het IA-netwerk. Onder meer met artikelen uit China, Duitsland, VS, Frankrijk en Singapore. Staatssecretaris Keijzer van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat geeft aan welke stappen het IA-netwerk de komende jaren gaat zetten op het gebied van blockchain.

 3. The Netherlands and India: Partners for sustainable business
  PDF document | 1,65 MB | 04 september 2019

  Deze Engelstalige brochure geeft een beeld van zakendoen in India. Het geeft aan in welke sectoren de ambassadevestigingen gespecialiseerd zijn. Het gaat specifiek in op de sectoren gezondheidszorg, waterbeheer en duurzame energie. Tenslotte biedt de brochure veel praktische informatie, zoals beschikbare subsidies en praktijkverhalen.

 4. Gujarat chemical sector report
  PDF document | 327,10 KB | 21 december 2018

  Rapport over de chemiesector in Gujarat, India. Het rapport bespreekt de kansen en ontwikkelingen in de sectoren bulkchemicaliën, specialiteitchemicaliën, petrochemische producten, landbouwchemicaliën, kunstmeststoffen en biotechnologie. De chemische sector in Gujarat biedt kansen die interessant kunnen zijn voor Nederlandse bedrijven in de sector. Bron: NBSO Ahmedabad.

 5. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten