Service menu right

Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Final Evaluation Transition Facility 2020
    PDF document | 2,69 MB | 13 oktober 2020

    Van 2012 tot 2016 implementeerde de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) het programma Transitie Faciliteit. Het programma experimenteerde met aanpak voor een overgang van hulp naar handel tussen Nederland en de drie midden-inkomenslanden Colombia, Zuid-Afrika en Vietnam. De doelstellingen van dit programma waren tweeledig: 1) de overgang mogelijk te maken van een bilaterale ontwikkelingsrelatie naar wederzijds evenwichtige economische samenwerking (niet-officiële ontwikkelingshulp (ODA); en 2) het verbeteren van het ondernemingsklimaat in sectoren met kansen voor Nederlandse ondernemingen (ODA-doelstelling). De evaluatie werd uitgevoerd door MDF, Nederland.

  2. Wind Energy in Vietnam
    PDF document | 426,47 KB | 28 februari 2019

    Rapport van de Nederlandse ambassade in Hanoi en het consulaat-generaal in Ho Chi Minh Stad over de windenergie sector in Vietnam. Het rapport bevat een beschrijving van de sector en een overzicht met kansen voor Nederlandse ondernemers. (februari 2019)

Verfijnen

Verfijnen met facetten