Service menu right

Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

 1. IAN Turkey: Circular Food Series
  PDF document | 3,88 MB | 24 november 2020

  Nederland en Turkije zijn twee landen die leunen op de agro-food sector, sociaal en economisch. Een productieve en duurzame voedselketen is daarom van groot belang voor beide landen. Impact Hub Istanbul in samenwerking met Impact Hub Amsterdam, Whole Surplus, EIT Food en het IA Netwerk Turkije organiseerden daarom twee workshops afgelopen september en een afsluitend webinar in oktober. Het onderwerp richtte zich op de ontwikkeling van circulaire voedselsysteem en trok meer dan 120 deelnemers uit Turkije en Nederland, waaronder kennisinstellingen, bedrijven, gemeentes, sociale ondernemingen en voedselexperts. Dit rapport beschrijft de resultaten en hoogtepunten van het evenement.

 2. Smart and Green Mobility in Istanbul
  PDF document | 6,23 MB | 18 november 2020

  Dit rapport beschrijft de uitdagingen die Istanbul als megastad ziet bij het introduceren van slimme en groene mobiliteitsoplossingen en de Nederlandse oplossingen die daarbij kunnen helpen. Het rapport geeft tevens een overzicht van financieringsinstrumenten die Nederlands-Turkse samenwerking kunnen helpen op het gebied van slimme en groene mobiliteit. Bron: IA Netwerk Turkey/İstanbul

 3. Singapore - Government driven approach for AI in healthcare
  PDF document | 222,55 KB | 16 november 2020

  In 2019 lanceerde de regering van Singapore de National AI Strategy (NAIS). AI is niet alleen een hulpmiddel dat wordt gebruikt om chronische ziekten te voorkomen en te beheersen, maar wordt ook toegepast om meer efficiëntie bij ziekenhuisoperaties te creëren. Dit artikel geeft een overzicht van de Singapore AI in Healthcare-strategie.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Onderwerp