Service menu right

Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

 1. IAN Turkey: Circular Food Series
  PDF document | 3,88 MB | 24 november 2020

  Nederland en Turkije zijn twee landen die leunen op de agro-food sector, sociaal en economisch. Een productieve en duurzame voedselketen is daarom van groot belang voor beide landen. Impact Hub Istanbul in samenwerking met Impact Hub Amsterdam, Whole Surplus, EIT Food en het IA Netwerk Turkije organiseerden daarom twee workshops afgelopen september en een afsluitend webinar in oktober. Het onderwerp richtte zich op de ontwikkeling van circulaire voedselsysteem en trok meer dan 120 deelnemers uit Turkije en Nederland, waaronder kennisinstellingen, bedrijven, gemeentes, sociale ondernemingen en voedselexperts. Dit rapport beschrijft de resultaten en hoogtepunten van het evenement.

 2. Agro Hub study northern Zambia
  PDF document | 1,98 MB | 13 november 2020

  In dit Engelstalige rapport worden onder meer uitdagingen, kansen en mogelijke partners voor Nederlandse land- en tuinbouwondernemers bekeken. Dit wordt gedaan in het kader van de ontwikkeling van een agri-hub in het noordelijke district van Zambia.

 3. Circular food Turkey
  PDF document | 3,34 MB | 21 augustus 2020

  Dit Engelstalige rapport beschrijft de uitgangspunten van de circulaire economie. Vervolgens gaat het in op de ontwikkelingen in de circulaire voeding in Turkije. Hierbij noemt het belangrijke Turkse initiatieven en instituten, alsook beschikbare steun van de Turkse overheid. NB: De link op blz. 5 werkt niet optimaal. Voor meer informatie over de circulaire economie verwijzen we u naar het rapport 'Cycle or not to Cycle': https://www.rvo.nl/sites/default/files/2019/10/To-cycle-or-not-to-cycle.pdf

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten