Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Beschikbaarheid van Nederlandse verse houtige biomassa in 2030 en 2050
    PDF document | 2,10 MB | 24 december 2018

    Uit onderzoek van Probos blijkt dat er voor het aanbod van snoei- en dunningshout in de nabije toekomst een tekort kan komen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat gaf RVO.nl de opdracht onderzoek te laten doen naar de lokale beschikbaarheid van verse houtige biomassa op de korte en lange termijn.

  2. Duurzaam laden op de zon 2016
    PDF document | 6,13 MB | 21 december 2018

    EVConsult stelde in opdracht van RVO.nl de gids 'duurzaam laden op de zon' op. Deze gids gaat in op de kansen en mogelijkheden over hoe bedrijven, instellingen en overheden het opladen van elektrische auto’s en het opwekken van stroom met zonnepanelen kunnen combineren. Praktische, juridische en financiële aspecten komen aan de orde en toegelicht aan de hand van diverse voorbeelden.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right