Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Voorbeelden ketenefficiency-projecten Dienstensector
    PDF document | 674,74 KB | 13 juli 2018

    2MJAP1209-Voorbeelden_ketenefficiency-projecten_Dienstensector.pdf MJA3/MEE Energie-efficiency convenant. Keten-efficiency. Energie-efficiencyverbetering kunt u binnen uw onderneming realiseren. Maar ook buiten de poort van de instelling of het bedrijf. Dat noemen we ‘ketenefficiency’. Bij ketenefficiency komt de omgeving in beeld. Denk daarbij aan klanten, toeleveranciers en distributeurs en andere bedrijven, zoals de omliggende bedrijven op het bedrijventerrein of kantoren-complex. Toepassingen zijn verbeteringen bij transport en logistiek, bijvoorbeeld door slimmer gebruik van ICT-toepassingen. Of gebruik van recyclebare kantoorbenodigd-heden, zoals meubilair. Ook de inkoop van goederen en diensten kan duurzaam.

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right