Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Good housekeeping in de vleesindustrie
    PDF document | 205,69 KB | 13 juli 2018

    2MJAP1213-Good housekeeping_vleesindustrie.pdf MJA3/MEE Energie-efficiency convenant. Good housekeeping scheelt water, chemicaliƫn, vuil en geld. Vleesverwerkende industrie: De vleesverwerkende industrie maakt veel gebruik van externe schoonmaakbedrijven. Hun klacht? Er is te weinig water beschikbaar en reinigen gebeurt vaak met te lage druk. Dat kan beter. Door de housekeeping en de communicatie tussen het bedrijf en het schoonmaakbedrijf te verbeteren, wordt er beter schoongemaakt, zijn er minder water en chemicaliƫn nodig en blijkt hetzelfde werk met minder mensen te kunnen worden gedaan. Wat kunt u doen om te besparen op uw schoonmaak? In deze factsheet leest u de laatste inzichten van de gebruikersgroep reiniging en desinfectie.

Service menu right