Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Contribution of Renewable Cooling to the Renewable Energy Target of the EU
    PDF document | 1,30 MB | 05 juli 2018

    De vraag naar koude neemt toe en het is belangrijk deze koude ook hernieuwbaar op te wekken. Nu telt deze vorm van hernieuwbare energie nog niet mee voor de in Europa afgesproken doelstellingen voor hernieuwbare energie. RVO.nl heeft een rapport laten maken om aan te geven welke mogelijkheden er in Europa zijn om hernieuwbare koude te benutten en hoe je het zou kunnen meetellen in de Europese statistiek.

  2. Warmtetools industrie
    PDF document | 921,42 KB | 19 februari 2018

    Deze brochure is bedoeld voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het energiegebruik. Dit document bevat een overzicht van instrumenten die een industrieel bedrijf kunnen helpen bij het terugdringen van het warmtegebruik.

Service menu right