Documenten en Publicaties

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Kennis over energieneutrale gebiedsontwikkeling
    PDF document | 1,07 MB | 25 februari 2016

    Deze publicatie ontsluit de kennis uit twee van de negen EOS LT-studies: Transep DGO en SREX. In deze studies stond onderzoek naar duurzame gebiedsontwikkeling centraal. De studies waren gericht op vergaande reductie van het energiegebruik en CO2-uitstoot op het schaalniveau van gebieden en regio’s (november 2014).

  2. Kennis over duurzame gebouwen en hun gebruikers
    PDF document | 2,15 MB | 25 februari 2016

    Het EOS lange termijn-programma zorgde voor het tot stand komen en verder brengen van lange termijn-onderzoek naar nieuwe technologie en concepten. Deze kennis is nu verzameld en gedeeld. Deze publicatie bevat een samenvatting van alle onderzoeken gericht op de langere termijn (2020) die de afgelopen jaren zijn opgeleverd (december 2015).

Service menu right